IlyrianTV.com iptv shqip
IlyrianTV.com iptv shqip
IlyrianTV.com iptv shqip

42.99 €

3 Mujore

+5800 Kanale Live
+2000 Filma Video on Demand
Përkrahje në shumë paisje!
14.33 / muaj
24/7 Përkrahje në LIVE CHAT

78.99 €

6 Mujore

+5800 Kanale Live
2000 Filma Video on Demand
Përkrahje në shumë paisje!
13.16 / muaj
24/7 Përkrahje në LIVE CHAT

149.99 €

12 Mujore

+5800 Kanale Live
2000 Filma Video on Demand
Përkrahje në shumë paisje!
SMART IPTV (Licensë Falas)
12.49 / muaj
24/7 Përkrahje në LIVE CHAT

Në televizorin tuaj

Ne jemi partner të afërt, cilësor dhe besnik të Motorola. Falë arritjeve hardware të Motorola në bashkëpunim me zgjedhjet kreative software të ekipit të programuesve të Ilyrian IPTV, ju sjellim përmbajtje multimediale shqip si; tv kanale, radio, lajme, web faqe shqiptare në kualitet High Definition.

Në kompjuterin tuaj

Ne ju sjellim mundësinë te shijoni përmbatje shqip nëpermjet kompjuterit tuaj falë web aplikacionit të krijuar nga programuesit tanë; Ilyrian Flash Player. Me Ilyrian Flash Player ju mund të shikoni të gjitha TV kanalet e platformës tonë, të lexoni lajme shqip dhe përmbajtje të tjera multimediale vetëm me një klikim.

Në telefonin tuaj

Ne kemi krijuar aplikacionin IlyrianTV IPTV për smartphone; Android dhe iPhone, iPad. Tani ju mund të shikoni kanalet tuaja të preferuara shqiptare kudo që të lëvizni apo udhëtoni. Aplikacionin tonë mund ta gjeni ne App Store dhe Play Store dhe ai është i thjeshtë dhe i shpejtë në perdorim .

Ilyrian IPTV

Shikoni të gjitha kanalet shqip kudo që jeni me ILYRIAN IPTV

TV Kanale Shqiptare

ILYRIAN TV  është partner zyrtar i Digitalb dhe ju ofron një numër të lartë kanalesh shqiptare duke përfshire të gjitha kanalet sportive Supersport në kualitet HD.

Mbi 100 kanale shqiptare duke perfshirë të gjitha kanalet e Digitalb

Kanale gjermane, turke, zviceriane, italiane e shumë të tjera Falas

Për çdo problem apo paqartësi stafi jonë do t'ju ndihmojë

Ju mund të provoni Ilyrian IPTV FALAS në kompjuterin tuaj

Rreth Nesh

Ilyrin TV është mënyra më e mirë e shikimit të kanaleve televizive shqiptare. Programi special i platformës sonë është programuar të sjell përmbajtjet multimediale më të mira dhe më interesante të momentit.

Përveç kanaleve televizive, platforma jonë ju ofron edhe radio, gazeta ditore, libra, lojëra, klipe muzikore dhe filma. Me ndihmën e Ilyrian TV, i cili përmban shfletuesin Ilyrian, në televizorin tuaj mund të ndiqni mbi 200 TV kanaleve shqiptare si  dhe mbi 2000 të huaja me përmbajtje të ndryshme si: përmbajtjeve informative, dokumentare, sportive deri në ato filmike.

Ajo që është më e rëndësishme për përdoruesin është që me anë të Ilyrian TV do të fitoni fotografi digjitale me cilësi të posaçme si dhe mundësinë e shikimit të HD dhe 3D TV kanaleve

ARGËTIMI

KYQJE TË MENJËHERSHME NË ARGËTIMIN TELEVIZIV QË JU PËRSHTATET JU.

Ne televizorin tuaj

Ne jemi partner të afërt, cilësor dhe besnik të Motorola. Falë arritjeve hardware të Motorola në bashkëpunim me zgjedhjet kreative software të ekipit të programuesve të Ilyrian TV, ju sjellim përmbajtje multimediale shqip si; tv kanale, radio, lajme, web faqe shqiptare në kualitet High Definition

Ne kompjuterin tuaj

Ne ju sjellim mundësinë te shijoni përmbatje shqip nëpermjet kompjuterit tuaj falë web aplikacionit të krijuar nga programuesit tanë; Ilyrian Flash Player. Me Ilyrian Flash Player ju mund të shikoni të gjitha TV kanalet e platformës tonë, të lexoni lajme shqip dhe përmbajtje të tjera multimediale vetëm me një klikim

Ne telefonin tuaj

Ne kemi krijuar aplikacionin IPTV Ilyrian për smartphone; Android dhe iPhone, iPad. Tani ju mund të shikoni kanalet tuaja të preferuara shqiptare kudo që të lëvizni apo udhëtoni. Aplikacionin tonë mund ta gjeni ne App Store dhe Play Store dhe ai është i thjeshtë dhe i shpejtë në perdorim .

MUNDËSIJA PËR TË SHIKUAR FILMAT DHE SERIALET QË JU DËSHIRONI–DHE KUR TË DËSHIRONI. HUMBËT NJË EPISOD TË SHOWIT TUAJ TË PREFERUAR? APO NDOSHTA KENI NJË SEZON TË TËRË PËRTË SHIKUAR? NUK KA PROBLEM.

IP TV ju mundëson me klikimin e një butoni që të keni mijëra emisione televisive, filma, telenovela, muzikë, gjithashtu filmat e fundit shqiptarë, nën dispozicionin tuaj në cdo kohë. Për të filluar të shijoni TVALB OnDemand, ju mjafton të keni një IPTV Box të lidhur në internet dhe bota e OnDemand Enterteinment mund të jetë e juaja.