IPTV Platforma ne Televizionin tuaj SMART

Nese ju keni Smart TV te markave Samsung apo LG, atëher ju mundeni te shikoni të gjitha kanalet e Platformes IlyrianTV direkt në Televizionin tuaj Smart.

Për të shikuar platformen iptv ne televizionin tuaj ju nevoiten te shkarkoni aplikacionet

  • Smart IPTV - shumë i lehtë të konfigurohet dhe përdoret
  • SS IPTV - shumë i lehtë të konfigurohet dhe përdoret
  • MK IPTV
  • OTT Playr, etj.

Aplikacionet duhet ti shkarkoni përmes internetit ne LG Store, apo ne Samsung Store, varesisht nga Versioni i televizionit tuaj. Per ndihme gjatë instalimit, mundeni të na kontaktoni përmes Chatit, Emailit, etj.

IPTV Platforma përmes MAG Box

Nese ju keni MAG Box ne shtepin tuaj, platforma IlyrianTV është më e mira për Ju.

MAG Box ju ofron shiqimin e kanaleve televizive ne formatin HD dhe UHD te cilin platforma jone IlyrianTV i ofron shumicen e kanaleve. Na kontaktoni përmes Chatit dhe merrni menjëher Platformen IlyrianTV per 24 ore testim gratis.

MAG 275, MAG 254, MAG 257

IPTV Platforma përmes Android BOX

Nese ju posedoni Android BOX, pëmes ti mundeni ti shijoni TV Kanalet e platformes IlyrianTV dhe të Gjitha lojrat dhe programet qe ofron Android BOX.

Për të përdorur Platformen tone ne Android, ju nevoitet nje aplikacion per IPTV, ku njeri nga lista jone mundet tju sherbej:

  • Smart IPTV
  • VLC
  • MAG Emu
  • etj.

Na kontaktoni nese keni nevoj per ndihme.

IPTV Platforma ne Kompjuterin tuaj

Nese doni vetem ta testoni Platformen e IPTV nga IlyrianTV mundeni edhe permes Kompjuterit tuaj.

Ne kompjuterin tuaj ju nevoitet aplikacioni VLC Media Playr, Kodi apo edhe XBMC ku permes saj ju mund ti shijoni kanalet tona ne kompjuterin tuaj. Nuk ju ndalon askush te shiqoni TV edhe në pune, por mos tju zen shefi...

Na kontaktoni qe tju aktivizojm m3u listen per PC.